Nytænk din lagerreol med en Effimat lagerautomat

En lagerreol er et vidt begreb. Men her hos os indebærer det banebrydende ny teknologi svøbt i et design, der kan være med til at optimere dit lager bedre end  før. Vores lagerreol er en lagerløsning, som tager opbevaring af produkter til et nyt niveau. Du sparer plads, tid og menneskelige ressourcer – som gør dig konkurrencedygtig indenfor din branche.

Hos os er en lagerreol ikke bare en stationær ting, som står og støver over i hjørnet. Læs videre her, hvis du vil vide mere om vores innovative lagerreol og løsning EffiMat®.

EffiMat® eller ClassicMat™ lagerautomat?

Vi har 2 slags lagerreoler, som hver især kan løse nogle specifikke udfordringer på dit lager. Det første, du skal tænke over, er, hvordan dine emner er udformet? Har du mange store og tunge produkter eller er det små produkter, der nemmere kan passe ned i en kasse? Det har nemlig betydning for, om du skal vælge en EffiMat® eller Classicmat.

EffiMat optimized picking

Vores løsninger

ClassicMat™ lagerautomat er en løsning, som kan håndtere store og tunge produkter og emner. Den kan spare dig for 85% plads, da den kompakte opbevaring sikre minimal spildplads. Hylderne spiller godt sammen med et veludviklet tandstangsprincip, som sikrer en høj kvalitet og hurtigt plukning. Den høje hastighed bliver ligeledes tilpasset i forhold til vægten på emnet – det gør den også ideal til forskelligartede produkter, som opbevares i samme lagerautomat.

EffiMat® er en anden slags lagerreol, som giver produktopbevaring en hel ny mening. Den er lynhurtig, innovativ og effektiv. Denne lagerreol er fantastisk i produktionen, da den kan håndtere op til 200 bokse pr. time. Den garanterer ingen fejlpluk, som giver mindre tidsspild. Det giver flere minutter i løbet af dagen, som medarbejderne kan bruge på andre vigtige ting. Det er en lagerreol, som sparer dig for op til 75% af pladsen.

Uanset hvilken slags lagerreol, du ønsker, får du hurtigt dine penge igen. Du tjener den ind på både pladsbesparelse, tidsbesparelse og minimeringen af menneskelige fejl. Det sætter de gamle automatiserede lagerreoler til vægs. Hos os får du en løsning, der virkelig giver mening. En lagerreol kan naturligvis sættes sammen, så du får et lagerstyringssystem, der passer ind i netop din virksomhed.