Lagerstyring

Lagerstyring er overordnet set en øvelse i at begrænse lageromkostningerne under hensyntagen til det ønskede serviceniveau. EffiMat Storage Technology A/S tilbyder et system til warehouse management med navnet EffiSoft™.
 Der er tale om et særdeles stærkt og velafprøvet lagerstyringssystem med mere end 700 installationer worldwide, som vil bringe effektivitet og overblik over din lagerstyring.

Vores system til lagerstyring – EffiSoft™ – kan både håndtere lagerautomaten som egen lagerlokation og andre manuelle lagerlokationer, såsom lagerautomat. Har I allerede et lagerstyringssystem, som fungerer fint, men som ikke understøtter automatiseret udstyr som lagerautomater, karruseller e.l., kunne EffiSoft™ være løsningen i forhold til lagerstyring af kun det udstyr og med en tæt integration til det eksisterende system. Det giver jer flere muligheder for at minimere fejl, højne plukhastigheden og bidrage med et større overblik.

Lagerstyring er noget du ikke kan komme udenom, men det skal ikke være besværligt at investere i et ordentligt lagerstyringssystem. EffiSoft er den nye generation af lagerstyring, som giver dig forbedringer med det samme.

EffiMat and ClassicMat storage robot
Effimat robot storage ofr warehouses

Afgørende fordele ift. lagerstyring og EffiSoft™

  • Man kan ikke styre, hvad man ikke kan måle! Det er afgørende at have et system til lagerstyring, som tilvejebringer de rigtige informationer med henblik på en kontinuerlig forbedringsproces. Effisoft kan hjælpe med at forbedre den proces.
  • Højere effektivitet og plukhastighed ved at lagerstyringen tilfører intelligens til lager- og plukkeprocessen gennem f.eks. batch pluk eller optimal placering af varerne på lageret. eks. vil EffiSoft™ som system hjælpe med at afgøre, hvorvidt en specifik ordrelinje er en lille ordre, som med fordel kan plukkes fra en lagerautomat, eller en større ordre, som bør plukkes direkte fra pallen. Det er med til at spare tid, da den laver disse beregninger langt hurtigere end medarbejderne.
  • Forbedret kvalitet idet et veldesignet lagerstyringssystem og flow giver færre fejlpluk. De menneskelige fejl elimineres næsten fuldstændigt, hvis systemet anvendes korrekt.
  • Lagerstyring med kontrol over, hvad der er plukket, hvornår og af hvem – giver dig et overblik, som mange andre lagerstyringssystemer mangler.
  • Let integration af EffiSoft™ som system til hel eller delvis lagerstyring til host systemer som f.eks. SAP eller Microsoft Business Solutions.

Lagerstyring som del af løsningen fra EffiMat Storage Technology A/S

Hos os indgår overvejelser vedrørende optimal lagerstyring og den rette software hertil som en integreret del af en samlet analyse og et samlet løsningsdesign. Det giver dig en skræddersyet løsning, som tager forbehold for jeres produkter, muligheder og udfordringer. Et lager er ofte kernen i en produktion- eller distributionsvirksomhed. Det er af den grund helt essentielt at få et lagerstyringssystem, som ikke bare forbedrer sig selv, men også hjælper fra dag et.

Vi tilbyder en grundig analyse af ordrestruktur, vare flow, vareplacering, volumen mv.
 Med analysen som input, og med vores dygtige logistikfolk som sparringspartnere, præsenteres løsningsforslag på jeres forretningsmæssige problemstillinger. Vi tilgodeser jeres specifikke behov, så I opnår den bedste løsning. Et lagerstyringssystem skal lette hverdagen, den skal ikke blive en klods om benet.

Vil du vide mere om lageroptimering, kan du læse mere om Lageroptimering her

Kontakt os på 7199 4800 eller send en mail til info@effimat.com, hvis du ønsker at høre mere om din mulighed for optimal lagerstyring. Du skal i gang med det samme, så du kan forblive konkurrencedygtig i din branche.