Area Sales Manager til salg af innovativ logistik automation

Vi søger en sælger der kan tage ansvaret for Skandinavien som Area Sales Manager. 

EFFIMAT leverer innovative løsninger til procesoptimering indenfor bl.a. logistik, distribution og produktion.

Vi søger en person der er vidensbegærlig og villig til at lære nyt. Du har muligvis en baggrund fra produktions- automations industrien eller fra distribution/E-handels industrien og du har god forståelse for processoptimeringer/materialeflow i en virksomhed. Værdibaseret salg og løsnings salg falder dig naturligt.

Du skal kunne se flaskehalse i en proces, forstå hvordan kundernes processer kan optimeres og du er dygtig til at kommunikere med alle niveauer i virksomheden. Du skal kunne kombinere teknisk indsigt med forretningsforståelse, være i stand til at en businesscase og præsentere tal på en visionær måde.

Effimat er en ung virksomhed der allerede har landet flere meget store internationale kunder i USA, Asien og Europa. Vi har stærke referencer, og dit ansvar bliver at bygge det skandinaviske marked op. Din salgsprofil er en typisk Hunter, og salgsopgaven består i høj grad af at sælge løsninger til kunder.

Din profil

Du er sælger, og du nyder at arbejde aktivt med lead-generering. Det betyder, at du kan segmentere, jage og åbne nye døre.

Du er ærlig, du har en veludviklet situationsfornemmelse, og dine interpersonelle færdigheder er fremragende – du er god til at læse mennesker.

Du er likeable og ydmyg med et stærkt fundament så du stoler på dig selv. Du er analytisk, kan knuse tal og identificere den rigtige løsning til dine kunder.

Du er ukompliceret og har et højt energiniveau. Du taler engelsk.

Vi tilbyder

En attraktiv og meget interessant stilling i en ung virksomhed med et betydeligt vækstpotentiale. En uformel og smidig organisation og muligheden for at påvirke de strategiske beslutninger. En attraktiv pakke og mulighederne for at vokse med virksomheden.

Hvis ovenstående har din interesse modtager vi meget gerne din ansøgning. Vi rekrutterer via Venaris med Morten Islin og Dorte Gramhald som kan kontaktes på henholdsvis mi@venaris.dk og dg@venaris.dk

Effimat er en ung virksomhed i den danske robotklynge, Odense Robotics. Effimat har udviklet en “game-changer” til intralogistik. Det er den eneste løsning på markedet, der er hurtig og fleksibel nok til at opbevare, håndtere og levere specifikke komponenter, uanset om det er indenfor e-handel, produktion eller distribution. Effimat beskæftiger i øjeblikket 40 ansatte, og vi har en aggressiv vækststrategi.