Studentermedhjælper til Content i vores marketingsafdeling.

EffiMat leverer løsninger til automation, distribution, supply chain og produktionsmiljøer. Vi søger en studenter medhjælper (15 timer ugentligt) der med vores hjælp kan lave content til ovennævnte segmenter.

Du kommer til at arbejde med content marketing, hvor du både skal skrive tekster/white papers, administrere vores SoMe aktiviteter og arbejde med søgeordsoptimering. Derudover vil der være et element af support til vores netværk af partnere.

Du refererer til vores Marketing Manager, Ditte, som giver dig de redskaber du har brug for. Med hjælp fra vores sælgere og ingeniører får du ansvaret for at skrive tekster og erobre det digitale rum med en ny fortælling vi bringer til markedet.

Dvs. at vi leder efter den bedste blanding af tekstforfatning, marketingssnilde og teknisk interesse. Du er hurtig på et keyboard, skarp og præcis i dit sprog og er hurtig til at afkode forskellene i de forskellige segmenter vi bevæger os i.

Det vil være en fordel hvis du har flair og interesse for procesoptimering indenfor logistik, distribution, produktion og supply chain.

Du er ukompliceret og har et højt energiniveau. Du taler og skriver engelsk.

Vi tilbyder
En meget interessant stilling i en ung virksomhed med et betydeligt vækstpotentiale. En uformel og smidig organisation og muligheden for at vokse med arbejdet.

Stillingen er sat til 15 timer i ugen fordelt på to – tre dage alt efter hvad der passer dit studie. Arbejdsstedet er Tietgenbyen, Odense.

Du kan søge jobbet ved at sende en kort motivation til Ditte på djp@effimat.com. Du kan også fange Ditte på 71994896. Der er ingen frist; vi rekrutterer, når vi har identificeret den passende kandidat.

Effimat er en ung virksomhed i den danske robotklynge, Odense Robotics. Effimat har udviklet en gamechanger til intralogistikbranchen. EffiMat’en øger effektiviteten i produktion, supply chain, distribution og opbevaring. Det er den eneste løsning på markedet, der er hurtig og fleksibel nok til at opbevare, håndtere og levere specifikke komponenter til enhver tid i en supply chain; uanset om det er indenfor e-handel, produktion eller distribution. Effimat beskæftiger i øjeblikket 40 ansatte, og vi har en aggressiv vækststrategi.