Financial Controller

EFFIMAT har travlt og udvider økonomiafdelingen med en forretningsorienteret Financial Controller, som med reference til CFO kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kollegaer.

Ønsker du en hverdag præget af spændende og udfordrende opgaver, hvor du vil være med til at skabe bedre forretningsmæssige beslutninger på baggrund af dine analyser og beregninger. I en stilling med en alsidig arbejdsdag med varierende opgaver, selvstændigt ansvar samt en bred kontaktflade.

Så kan vi matche det med en meget spændende udfordring i en ung ambitiøs virksomhed med internationalt fokus, hvor vi kan love, at du får en unik mulighed for at påvirke din egen hverdag.

Arbejdssted: Tietgenbyen, Odense

Vi tilbyder:

 • En varieret hverdag, hvor du som Controller får ansvaret for at understøtte og afstemme den finansielle side af de større projekter, som er afgørende for virksomhedens succes. Derudover bliver dine opgaver at bidrage med beslutningsgrundlag og driftsmæssige analyser.
 • Du får sammen med dine kollegaer i afdelingen en central opgave i at sikre, at der er styr på tilbud og budgetter, samt at skabe overblik og indsigt i projekternes fremdrift i forhold til planen. Derfor er det vigtigt, at du i dine analyser ser sammenhænge og kobler din viden til budgetter og andre finansielle nøgletal.
 • Du bliver en del af en spændende virksomhed, hvor kulturen er kendetegnet ved medindflydelse og en stærk tro på, at succesen opnås via et stærkt samarbejde.
 • Et uformelt miljø præget af entreprenør-ånd, stor gejst og med korte beslutningsveje.
  Vi kan byde på masser af hårdt arbejde, men helt sikkert også en stor portion fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af arbejdet.

For vores nye Controller indebærer det:

 • Du får rig mulighed for at bringe din faglighed og analytiske evner i spil – og kan gøre en stor forskel for EFFIMAT, da dit arbejdsområde har afgørende betydning for virksomhedens succes.
 • Arbejdsopgaver som: analyser, budget opfølgning, månedsafslutning/rapportering og årsafslutning motiverer dig.
 • Som vores nye controller får du en central rolle som sparringspartner for såvel økonomiafdelingen som for afdelingsledere og salgsteam.
  Du skal således være med til at styrke strukturen på vores controlling og øge kvaliteten i vores interne processer i samspil med øvrige afdelinger.
  Sidst men ikke mindst vil du fungere som sparringspartner for virksomhedens CFO i forhold til budget og rapportering, samt løbende deltage i optimering af processer og systemer.

Faglig kompetenceprofil

 • Du har en uddannelsesbaggrund som f.eks. HD i regnskab eller cand.merc.aud. med nogle års erfaring som Controller fra en lignende stilling. Alternativt har du en baggrund som revisor, men har bevæget dig i retning af analyser og controlling. Det vigtigste er at du er stærk i analysearbejdet, og har en solid forretningsforståelse, der betyder at du kan omsætte tal til viden.
 • Du har et skarpt blik for detaljen suppleret med et godt overblik. Du trives med at gå i dybden med opgaverne, men du er tæt på forretningen og inddrager også dine kolleger i dine analyser. Vi lægger vægt på, at du har interesse for projektstyring, herunder også samarbejdet med og afrapportering til projektgrupper, styregrupper eller ledergrupper.
 • IT er et naturligt interesseområde for dig, og du er rutineret bruger af Microsoft Office og Dynamics 365 Business Central, eller tilsvarende ERP- system.
 • Du kan kommunikere og dokumentere på både dansk og engelsk.

Personlige egenskaber:

 • Du er meget selvstændig, har et solidt drive, og synes at det er motiverende og positivt, at du selv skal være med til at udvikle og skabe processer og arbejdsgange i en ung virksomhed.
 • Du er en vedholden person, som uanset travlhed og pres formår at holde overblikket og tage velovervejede beslutninger.
 • Du er en teamplayer, som forstår at nå målene i et tæt samarbejde med resten af organisationen.
 • Du vil få en bred kontaktflade, så det er vigtigt at du har gode kommunikationsevner, er vant til at argumentere sagligt og kan begå dig på tværs af organisationen på alle niveauer.

For mere information er du velkommen til at kontakte CFO, Randi Stenstrøm Andersen på mobil +45 27888332. Ansøgninger evalueres løbende. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Ansøgning sendes til Randi Stenstrøm Andersen RSA@effimat.com